Πελατολόγιο

Πελάτες μας

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στις γερανομεταφορές, στις ανυψώσεις, στην οδική βοήθεια και στις μεταφορές βαρέων φορτίων έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας με αποτέλεσμα το πελατολόγιό μας να μετρά συνεργασίες πολλών χρόνων με αμοιβαία αξιοπιστία  και υπευθυνότητα.

Δείτε μερικές από τις εταιρίες που εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας και μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να μπείτε και εσείς στη λίστα με τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

Η ΙΚΕΑ στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Εταιρειών FOURLIS. O Όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών ο οποίος έφερε την IKEA στην Ελλάδα το 1999 ιδρύοντας την HOUSEMARKET A.E.

Το Factory Outlet είναι ο απόλυτος προορισμός smart shopping! Διαθέτει είδη επωνύμων brands σε χαμηλές τιμές όλο το χρόνο! Τα καταστήματα βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα: στην οδό Πειραιώς κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στο Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου – σε απόσταση 2’ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και στον Αγ. Στέφανο – σε απόσταση μόλις 5′ από την έξοδο της Βαρυμπόμπης Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Οι επισκέπτες θα βρουν επώνυμες μάρκες όπως: Converse, CK Jeans, Folli Follie, Juicy Couture, Nike, UGG.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στη χώρα από το 1950 όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά της.

Το 1981 ιδρύθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., 100% θυγατρική του Ομίλου Mercedes-Benz AG, Γενικός Διανομέας επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz και αυτοκινήτων smart στην Ελλάδα καθώς και των λεωφορείων Mercedes-Benz και Setra από τον Νοέμβριο του 2013.

Η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, θυγατρική της Philip Morris International Inc (PMI).

Ο Όμιλος Intrakat είναι μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή παρουσία. Δραστηριοποιείται στους τομείς των αναπτυξιακών υποδομών, των κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, των τηλεπικοινωνιών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και των έργων διαχείρισης περιβάλλοντος και αξιοποίησης ακινήτων για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Η FLEXOPACK SA ιδρύθηκε το 1979 στο Κορωπί Αττικής, λιγότερο από 30 χλμ. από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά (κύριο λιμάνι της Ελλάδας), και μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».

Η Intracom Holdings είναι ο κύριος μέτοχος ενός ομίλου κορυφαίων πολυεθνικών εταιρειών με εξειδίκευση στους τομείς των υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας, των σύνθετων κατασκευαστικών έργων και των προηγμένων αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων. Στα χρόνια που μεσολάβησαν από την ίδρυσή της το 1977, η Intracom εξελίχθηκε σε κορυφαία εταιρεία παροχής Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, Αμυντικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών Πληροφορικής, με πλήθος θυγατρικών σε 16 χώρες. Τον Δεκέμβριο του 2005, η μητρική εταιρεία μετασχηματίσθηκε σε εταιρία συμμετοχών υπό την επωνυμία Intracom Holdings.