Υπηρεσίες

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και ο μεγάλος στόλος από μηχανήματα ανυψώσεων και μεταφορών επιτρέπει την ανάληψη πολλών εργασιών χωρίς καθυστερήσεις και μεγάλους χρόνους αναμονής. Διαθέτουμε ειδικά καλαθοφόρα οχήματα, παντός τύπο κλαρκ, γερανούς, ανυψωτικά μηχανήματα και νταλίκες, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, που εγγυώνται την πλήρη κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι:

Όλοι οι γερανοί και τα ανυψωτικά μηχανήματα της εταιρείας «Γερανοί Πρωτοψάλτη», είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, εκτελούν κάθε είδους εργασία που ξεπερνά τα όρια μιας απλής ανύψωσης ενώ για τη χρήση τους απαιτείται εξειδικευμένη γνώση. 

Τα ανυψωτικά μηχανήματα μπορούν να φέρουν εις πέρας εργασίες από κάθε βαθμίδα δυσκολίας χωρίς να υπάρξει πρόβλημα και καθυστερήσεις.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

 • Ανύψωση και τοποθέτηση επιγραφών
 • Ανύψωση βιομηχανικών/Κατασκευαστικών υλικών
 • Ανυψώσεις ΠΡΟΚΑΤ
 • Ανυψώσεις μαρμάρων
 • Ανύψωση εξοπλισμού επιχειρήσεων
 • Ανύψωση εξοπλισμού εργοστασίων
 • Μεταφορά και ανύψωση κεραιών κινητής τηλεφωνίας
 • Μεταφορά και ανύψωση βιομηχανικών και επαγγελματικών εξοπλισμών
 • Μεταφορά και ανύψωση οικοδομικών υλικών
 • Μεταφορά και ανύψωση μεμονωμένων οικιακών αντικειμένων
 • Μεταφορά και ανύψωση πιάνων
 • Μεταφορά και ανύψωση χρηματοκιβωτίων

 

*Όλα τα μηχανήματα φέρουν πιστοποιημένα εργαλεία και εξειδικευμένους χειριστές και διαθέτουν τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις που προβλέπονται από το νόμο.

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης περονοφόρων μηχανημάτων (κλαρκ), οι «Γερανοί Πρωτοψάλτη» προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από κλαρκ ικανά να καλύψουν ανάγκες από 2,5 έως 10 τόνους.

Ο στόλος της εταιρείας «Γερανοί Πρωτοψάλτη» αποτελείται από επώνυμα και αξιόπιστα κλαρκ παντός τύπου ιδανικά για φορτοεκφορτώσεις προϊόντων, παλέτες με προϊόντα, εμπορευματοκιβώτια, βαρέα αντικείμενα, είσοδο και έξοδο σε container, φορτηγά, αποθήκες, βιομηχανίες, εταιρίες ή όπου υπάρχει ανάγκη χρήσης περονοφόρου μηχανήματος.

Η εταιρεία εξυπηρετεί κάθε πελάτη από την στιγμή της ενοικίασης του οχήματος έως και την ολοκλήρωση των εργασιών, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ενώ το τμήμα τεχνικής υποστήριξης φροντίζει για την άρτια και ασφαλή λειτουργία των μηχανημάτων κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.

 

*Όλα τα μηχανήματα φέρουν πιστοποιημένα εργαλεία και εξειδικευμένους χειριστές και διαθέτουν τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις που προβλέπονται από το νόμο.

Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, το δίκτυο οδικής βοήθειας που διαθέτουμε, βρίσκεται ανά πάσα στιγμή κοντά σας, για να μεταφέρει εσάς και το όχημά σας, οπουδήποτε επιθυμείτε.

Μπορούμε να ρυμουλκήσουμε όλα τα ιδιωτικής χρήσης επιβατικά, δίκυκλα και ελαφρά φορτηγά αλλά και οχήματα βαρέου τύπου (φορτηγά, λεωφορεία, βυτιοφόρα, συρόμενα, χωματουργικά μηχανήματα)

Παρέχουμε επίσης:

 • Περισυλλογή οχημάτων σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος
 • Ρυμούλκηση και απεγκλωβισμός ακινητοποιημένων οχημάτων από μη προσβάσιμα σημεία όπως υπόγεια παρκινγκ, γκαράζ κλπ
 • Αποκόλληση οχημάτων λόγω καιρικών συνθηκών όπως χιόνι, λάσπη, παγετός

 

Καλέστε μας και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας, καθημερινά 24ώρες το 24ωρο.

Η μεταφορά και οι τοποθετήσεις μηχανημάτων είναι ένας ακόμα τομέας που η εταιρεία «Γερανοί Πρωτοψάλτη» είναι ικανή να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όσο πολύπλοκη και αν είναι η εφαρμογή. Η πολύχρονη εμπειρία και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται την άμεση υλοποίηση της εργασίας με απόλυτη επιτυχία στον χειρισμό, την αποσυναρμολόγηση, την μεταφορά και την επανασυναρμολόγηση μεγάλων και βαρέων μηχανημάτων.

Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας «Γερανοί Πρωτοψάλτη» αναλαμβάνει τη μεταφορά σχεδόν όλων των τύπων σκαφών αναψυχής, γιότ, ιστιοφόρων και μηχανοκίνητων κάθε μήκους.

Διαθέτουμε ειδικά φορτηγά οχήματα και trailer με τις κατάλληλες βάσεις που στηρίζουν το σκάφος εξασφαλίζοντας την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση. Κάθε σκαρί είναι ξεχωριστό, για αυτό και δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια και την ασφάλεια, από τη φόρτωση στο όχημά μας ως την ολοκλήρωση της διαδρομής στο σημείο καθέλκυσης ή στάθμευσης.

Μπορούμε να μεταφέρουμε το σκάφος σας σε κάθε μαρίνα, λιμάνι, χώρος στάθμευσης ή ακόμα και έκθεση σκαφών, σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η ομάδα της εταιρείας «Γερανοί Πρωτοψάλτη»  θα φροντίσει για κάθε στάδιο της διαδικασίας μεταφοράς, ώστε να φτάσει το σκάφος σας με ασφάλεια στον προορισμό του, χωρίς άγχος και πρόσθετο κόπο για εσάς.

Η εταιρία «Γερανοί Πρωτοψάλτη» προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την μεταφορά και εγκατάσταση του τροχόσπιτου σας. Με σύγχρονα οχήματα ειδικά τροποποιημένα για την μεταφορά τροχόσπιτων η εταιρεία δίνει λύσεις  ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν και φροντίζει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό να ταξιδέψει το τροχόσπιτο σας με ασφάλεια .

Τα τροχόσπιτα μεταφέρονται από επαγγελματία οδηγό και τα οχήματα μας έχουνε ειδική άδεια ρυμούλκησης ώστε το τροχόσπιτο σας είναι ασφαλισμένο κατά την μεταφορά  του.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει μεταφορές τροχόσπιτων (και μικρών τροχοβιλών) πανελλαδικά, εγκατάσταση τροχόσπιτων σε υπερυψωμένες βάσεις αλλά και παροχή οδικής βοήθειας εάν ταξιδεύετε με το τροχόσπιτο σας.

Έχοντας κατά νου την ασφάλεια και την ποιότητα των βαρέων μεταφορών, έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα ελέγχου που διασφαλίζει ότι το φορτίο σας φτάνει εκεί που πρέπει σε άριστη κατάσταση. Με τις εξειδικευμένες ομάδες μας πάνω στα βαρέα φορτία, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι ανεξάρτητα από το είδος του φορτίου στέλνετε, θα φτάσει στον προορισμό του εγκαίρως και με ιδιαίτερη προσοχή.

Κατανοούμε ότι τα ειδικά βαρέα μεταφορικά έργα απαιτούν μοναδικές λύσεις, γι’ αυτό η εταιρεία «Γερανοί Πρωτοψάλτη» παρέχει ειδικές υπηρεσίες μεταφοράς για ειδικά και υπερμεγέθη φορτία. Η εξειδικευμένη ομάδα μας σχεδιάζει σχολαστικά και εκτελεί ολοκληρωμένα όλη την διαχείριση μεταφοράς, παραδίδοντας με επιτυχία το φορτίο σας εγκαίρως και τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

 

Διαθέτοντας μια σειρά ειδικού εξοπλισμού ανυψωτικά, υδραυλικών γρύλων, μηχανήματα ολίσθησης και γερανούς αναλαμβάνουμε με ασφάλεια όλες τις εργασίες για την μεταφορά ειδικών φορτίων.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

 • Μεταφορές αυτοκινήτων
 • Μεταφορά μοτοσυκλετών
 • Μεταφορές μηχανημάτων
 • Μεταφορές μουσικών οργάνων
 • Μεταφορές ειδικών φορτίων
 • Μεταφορές βαρέων φορτίων
 • Μεταφορές ελαφρών φορτηγών

Tα καλαθοφόρα μηχανήματα μας, μπορούν να προσεγγίσουν και τα πιο δύσκολα και ψηλά σημεία, για να φέρουν εις πέρας την εργασία που επιθυμείτε.

Διαθέτουμε καλαθοφόρα μηχανήματα για εναέριες εργασίες όπως:

 • Ηλεκτρολογικές- υδραυλικές εργασίες
 • Καθαρισμός τζαμιών- κτιρίων
 • Στολισμός δέντρων- κτιρίων για εορταστικές εκδηλώσεις
 • Εναέριες εργασίες σε επαγγελματικούς- οικιακούς χώρους
 • Κοπή, Κλάδεμα και Καθαρισμός Δέντρων

 

*Όλα τα μηχανήματα φέρουν πιστοποιημένα εργαλεία και εξειδικευμένους χειριστές και διαθέτουν τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις που προβλέπονται από το νόμο.

Είμαστε περήφανοι που η εταιρεία «Γερανοί Πρωτοψάλτη» είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που φέρνει το μοναδικό μηχάνημα μεταφοράς Power Attack.

Το Power Attack είναι το μοναδικό μηχάνημα που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την ρυμούλκηση βαρέων φορτίων έως 25 τόνους με ειδικά υδραυλικά βαρούλκα υψηλής πίεσης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το άρτια εκπαιδευμένο σε νέες τεχνολογίες προσωπικό μας ούτως ώστε να σας λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με το Power Attack, την χρήση του και τα πλεονεκτήματά του.

 

*Όλα τα μηχανήματα φέρουν πιστοποιημένα εργαλεία και εξειδικευμένους χειριστές και διαθέτουν τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις που προβλέπονται από το νόμο.

Επικοινωνήστε Μαζί μας